Номинациите са признание, издигащо имиджа на града пред бизнеса в страната

...
Номинациите са признание, издигащо имиджа на града пред бизнеса в страната
Коментари Харесай

Гласувайте за Central park Burgas, номиниран е за „Сграда на годината 2022“ в две категории

Номинациите са самопризнание, издигащо имиджа на града пред бизнеса в страната и вложители от целия свят

Бургас още веднъж има почтени представители в най-популярния и влиятелен народен конкурс в областта на капиталовите планове, строителството и архитектурата в България – „ Сграда на годината “. Две от номинациите са за Central park Burgas. Проектът на бъдещето – неповторим комплекс, какъвто не е изграждан до този миг в страната, към този момент притегля вниманието с футуристичната си архитектура и огромни пропорции.

Зоната офиси на Central park Burgas е номинирана в категория „ Офис и корпоративни здания “ Вижте и подкрепете с гласа си една от актуалните емблеми на Бургас.
 Офисната постройка е построена в непосредствена непосредственост до парк “Света Троица ”. Тя е част от комплекс „ Сентрал парк Бургас “ и съставлява трета секция от него. Ситуирана е в източната част на парцела и се състои от две подземни равнища, сутерен, мецанин и девет офисни етажа и ниско тяло, състоящо се от две подземни и две надземни равнища. Сградата е обвързвана с комплекса и с прилежащия парк с два броя покрити пешеходни пасарелки на равнище мецанин, едната преминаваща над бул. „ Даме Груев ”
Втората номинация в състезанието е за Медико-диагностична лаборатория Лина , част от комплекс Central park Burgas и съставлява първа секция от него. Лабораторията е включена от авторитетно жури в категория „ Социална инфраструктура – опазване на здравето “. Вижте и подкрепете с гласа си най-модерната лаборатория, създавана досега в България.
 Лабораторията има две подземни и две надземни равнища. Тя е обвързвана с комплекса и посредством покрита пасарелка на второ равнище. Избрано е стъклото като материал за фасадите, с транспарантни и непрозрачни детайли. Използван е резултатът на наклонените плоскости, които да отразяват заобикалящата ги среда. Обемът е решен с концепцията за доста естествена светлина, проникваща във вътрешното пространство. Но освен архитектурата прави почтена за отличие новата база на „ ЛИНА “. Оборудването тук е от последно потомство и от най-голям клас. Обособени са лабораторни пространства: микробиология, вирусология, клинична лаборатория, паразитология, патология, имунология, имунохематология и два броя лаборатории за ДНК анализи
Номинациите н а Central park Burgas издигат имиджа на града и способстват за отличните усещания, които бизнесът, администрацията и туристите, идващи от страната и чужбина, имат за морската перла. 

Подкрепете една от актуалните емблеми на Бургас като гласувате и.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР